Bouwopleveringen

Bouwopleveringen

Bij een bouwoplevering, verhuizing, verbouwingen, huisuitzettingen, etc. is er in een huis of pand vervuiling aanwezig. Een grondige reiniging van het gehele object is dan noodzakelijk.

Hornes Schoonmaakservice heeft ervaring met diverse bouwopleveringen en huisuitzettingen en weet precies hoe sterk vervuild deze objecten kunnen zijn. Wij weten dus precies hoe wij een dergelijk object het beste kunnen reinigen.

Bij verhuizingen of verbouwingen zal in de meeste gevallen de vervuiling minder groot zijn, maar des al niettemin zal een goede schoonmaakbeurt hier op zijn plaats zijn. Hiervoor zijn wij ook altijd bereid om uw huis of pand inrichtingsklaar te maken.

Het werkschema dat wij hiervoor hanteren hangt volledig af van wat uw wensen zijn.
Ook is de grootte van het object van belang bij het maken van een schema. In principe kunnen wij altijd wel orders als deze inplannen mits er tijdig contact met ons is gezocht. Dit in verband met een bezoek aan de locatie voorafgaand aan de schoonmaak, om zodoende te kunnen inschatten wat er precies moet gebeuren en hoelang wij daar ongeveer mee bezig zijn. Dit bezoek is nodig om een zo duidelijk mogelijke en juiste offerte te kunnen maken.

Voor vragen over dit onderwerp of voor de aanvraag van een volledig vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.